Nu funcționează centrala telefonică la sediul ANAF din Piatra-Neamț

1

COMUNICAT DE PRESĀ

ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĀ A FINANŢELOR PUBLICE NEAMŢ aduce la cunostinţa tuturor contribuabililor faptul că, ȋncepând de luni, 17 mai 2021, a intervenit o defecţiune la centrala telefonică a sediului instituţiei, situată ȋn municipiul Piatra Neamţ, Bd. Traian, nr.19 Bis, care până la această dată nu a putut fi remediată.

Astfel, cerem scuze tuturor contribuabililor pentru situaţia intervenită şi apelăm la ȋnţelegerea acestora, având ȋn vedere faptul că, deocamdată nu pot fi accesate serviciile telefonice ale instituţiei.

Ȋntrucât nu se poate estima data la care situaţia va fi remediată, aducem la cunostinţa contribuabililor faptul că, modalitatea prin care  pot contacta serviciile structurilor de specialitate din cadrul instituţiei este prin e-mail, la adresa AJFP.Neamt@anaf.ro.

Totodată, precizăm faptul că serviciile telefonice ale celorlalte servicii fiscale teritoriale, respectiv, SFM Roman, SFO Târgu Neamţ, SFO Bicaz, nu sunt afectate. 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Negoita Sorin spune

    Conducere proasta, incapabila, veche, care sunt plătiți din banii cetățeanului și care afectează cetățeanul din cauza incompetenței

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate