Nu citi, că înnebunești! 140.000 euro ca să se schimbe scările rulante de la Curtea Domnească

4

Primăria Piatra-Neamț a terminat tot ce avea de făcut în oraș și acum schimbă scările rulante de la Curtea Domnească, scări care nu au mers niciodată, cu unele noi. Distracția costa 700.000 lei, adică 140.000 euro.

Nu înțelegem noi cum e cu administrațiile astea liberale ale municipiului Piatra-Neamț, dar pare o mare nesimțire să dai 140.000 euro în plină pandemie ca să schimbi niște scări rulante care nu au mers niciodată. Acestea sunt prioritățile orașului Piatra-Neamț? Niște scări rulante aproape inutile care să producă cheltuieli de întreținere, curent și reparații?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Badea Onu spune

  Acesta este rezultatul investitiilor stat versus privat.De ce nu fac afaceri privat-privat si stat cu firme de
  stat(firmele lucratoare de stat au trebuit desfiintate).Deci statul subventioneaza privatul.Asta-i economia libera,de piata?Nu cred.

 2. Clau spune

  Parca zona era cu tema istorica, cand a urcat Stefan cel Mare cu „liftul” in turn?
  Faceti niste scari cu iz medieval, lasati gresia si balustradele de aluminiu, nu sunt in tema.
  Pentru a facilita accesul persoanelor cu probleme locomotorii construiti o rampa.

 3. Emilian Barbu spune

  Aceste scari trebuie refacute. E rusinos ca au stat intepenite atata vreme. Problema e ca evaluarea lucrarii sa fie corecta.

 4. dudu spune

  sunt pentru prima data de când citesc acest „ziar” de-acord cu opinia exprimata în acest articol, e de bun simț, nu trebuie refăcută sub aceași formă, ori scări normale ca și cea din stânga ori un lift pentru cei cu handicap locomotoriu , din câte știu nu este nici o calde de access pentru acesta categorie de oameni spre

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate