Noul utilaj pentru reparația străzilor, achiziționat de Publiserv, prezent pe arterele rutiere din Piatra-Neamț

0

Noul utilaj pentru reparația străzilor, achiziționat de Publiserv cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamț, este prezent din această săptămână pe arterele rutiere din oraș.

Utilajul reprezintă o solutie modernă de plombare, fiind util mai ales la ieșirea din iarnă , înaintea pornirii stațiilor de asfalt. Timpul de parcurgere a străzilor care necesită reparații este mult mai scurt, iar rezistența în timp a reparațiilor efectuate este mai mare.

Dacă vremea va fi favorabilă, în trei săptămâni se pot parcurge toate străzile din oraș care necesită lucrări de reparații după ieșirea din sezonul rece. În funcție de evoluția vremii este posibilă și pornirea stației de asfalt începând de săptămâna viitoare.

„Ne-am propus și în acest an un amplu program de reparații și modernizări pentru străzile din oras . Se va lucra pe mai multe fronturi în paralel pentru reparații punctuale cu asfalt pe toate străzile din oraș, reparații capitale prin frezarea completă a stratului de asfalt uzat și turnarea unui covor asfaltic nou la peste 80.000 mp de străzi și zone de parcare, precum și modernizare a 15 strîzi pietruite. Se adaugă la acest program și modernizarea prin fonduri europene a șase artere importante: B-dul Traian, P-ta Mihail Kogalniceanu, B-dul Decebal, Str. Dimitrie Leonida, B-dul 9 Mai si strada Mihai Viteazu. Proiectele pentru modernizarea acestor străzi sunt depuse la finanțare în cadrul Programului Operational Regional al Uniunii Europene, așteptând să fie semnate contractele de finanțare.”, a menționat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate