Noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și-a preluat mandatul

1

Începând de luni, 11 ianuarie, Alexandru Filimon a preluat mandatul de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Economistul Alexandru Filimon spune că a știut încă din prima clipă că ocuparea postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț va fi o provocare imensă.

Amimtim că Alexandru Filimon a mai fost într-o competiție în 2018 cu fostul manager al spitalului, dr. Codruț Munteanu. La momentul respectiv, Alexandru Filimon s-a clasat pe locul 2, obținând nota 8.00.

Rezultatul concursului din acest an pentru funcția de manager a fost publicat pe site-ul spitalului pe 22 decembrie 2020. Alexandru Filimon a fost declarat admis de comisia de concurs, acesta obținând nota 8.91.

Începând de astăzi, la preluarea mandatului meu, mă simt obligat să investesc toată priceperea și interesul meu pentru a recăpăta statutul real de spital județean de urgență. După o perioadă pandemică dificilă și evenimentele neplăcute cauzate de incendiul de la secția ATI, mulți dintre dumneavoastră v-ați destabilizat încrederea față de sectorul sanitar.
Sunt sigur că alături de Consiliul Județean Neamț, unitatea tutelară a spitalului și de instituțiile partenere, vom găsi soluții pentru a reintra pe fluxul corect al lucrurilor, asigurând cadrelor medicale un mediu favorabil prin care să ofere servicii de calitate, în siguranță tuturor cetățenilor județului nostru.
”, a declarat Alexandru Filimon, noul manager al Spitalului Urgență Piatra-Neamț.

Alexandru Filimon a mai precizat că pentru o comunicare eficientă și transparentă, va transmite periodic informații privind evoluția etapelor parcurse.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cojan Dan spune

    O persoană care s-a declarat „atheist”, mă îndoiesc că va putea performa într-un mediu în care serviciile medicale trebuie oferite cu tot sufletul și cu credința că Dumnezeu este prezent împreună cu cadrele medicale în lucrarea vindecării .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate