Noua factură la energie electrică valabilă de la 1 martie

5

factura energieNoua factură unică la energie electrică emisă de ANRE va fi introdusă, în mod obligatoriu, de către toţi furnizorii ce activează în România începând cu 1 martie 2016. Factura va conține pe prima pagină informații succinte, cum ar fi: consum, preţ kWh, furnizorul, totalul de plată la zi, telefonul de la deranjamente, telefonul de la relaţii cu clienţii, având în spate informațiile detaliate.

În factură este cuprinsă energia consumată comparată cu perioada anterioară, dar şi cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Furnizorul este obligat sa pună la dispoziţia clienţilor casnici puncte unice de contact,  pentru informarea acestora cu privire la drepturile lor, la legislaţia în vigoare şi la căile de soluţionare a litigiilor în cazul unor dezacorduri sau plângeri.

Informații detaliate despre noua factură si formatul acesteia puteți afla accesând link-ul: www.anre.ro.

 

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ion Stroi spune

  Factura ar trebui sa fie simpla, cum era odata, fara adaugiri.

 2. Ion Stroi spune

  Factura este facuta sa ne pacaleasca, cate putin, sa nu ne dam seama

 3. MARCEL spune

  DA facturile erau prioritatea NR ONE ! RETEAUA de furnizare e VAI de capu ei ! daca te duci spre Roman ,inainte de Balanesti ,sunt niste stalpi de lemn ,care aduc a ciutura de fantana , verzi de musita , strambi ,la unii cu o gramada de cabluri facuta rola ,pe ei , Nu mai vorbim de partea Romanului la limitele cu jud Vaslui si Iasi , Baneasa este o zona spre Vaslui , Pancesti , Stanita spre Buhaiesti Todireni , Ghidion , Slobozia , Nistria spre Stornesti niste zone de care multi au uitat , Daca ii pui sa ti arate pe harta habar nu au unde sunt situate ! SI nu numai Ei ,tot aminteam de ROMAN ,am vazut zilele acestea , inainte de intrarea in Dulcesti niste ,,baieti ,,de la Telecomunicatii ,cum trageau niste cabluri pe subt pamant in camp , spre partea cu acele ferme parasite din Dulcesti , cva ca n timp de Front , AM AJUNS BINE de TOT .

 4. Ioan Gagerau spune

  CONSUM SPORIT DE CELULOZA, CARE DUCE LA TAIERI MASIVE DE PADURI. BRAVO VOUA, CARE GANDITI SI SUNTE-TI INTELIGENTII ACESTUI NEAM. ASA, CONSUMATORUL, VA PLATI SI TOATA ACEA HARTIE, CU CARE LA SFARSIT, O VA FOLOSI DE A SE STERGE LA C………R !

 5. Avasilcai Daniel spune

  Au mai gasit ei vreo magarie :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate