Noile ținte ale publicației ziarpiatraneamt.ro

0

ziarpiatralogo

Anul 2015 a adus pentru publicația ziarpiatraneamt.ro o detașare confortabilă față de concurenții locali de profil înregistrând cel puțin dublul numărului de vizitatori în comparație cu orice altă publicație din Neamț.
Targetul propus până la finele acestui an a fost intrarea în topul primelor 50 de publicații din România înscrise la trafic.ro. Datorită faptului că dumneavoastră ne citiți, ținta noastră a fost deja atinsă ocupând acum un onorabil loc 44 în topul targetat, devansând astfel publicații consacrate cum ar fi www.desteptarea.ro, ziardecluj.ro, www.replicaonline.ro, www.business24.ro etc.
Considerând că am atins targhetul de dezvoltare pe verticală, următoarea țintă este dezvoltarea pe orizontală, sens în care, pe viitor vom suplimenta și diversifica informațiile oferite în așa fel încât cât mai mulți nemțeni să își regăsească un interes în ceea ce publicăm.
Vă mulțumim dumneavoastră celor care ne citiți și ne iertați greșelile inerente pe care le mai facem din când în când.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate