Noii colegi ai polițiștilor nemțeni, încadrați în luna ianuarie, au depus jurământul de credință

0

politieJoi, 02 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, a avut loc ceremonia de depunere a Jurământului de Credință de către noii colegi care au fost încadrați în profesia de polițist, ca urmare a promovării examenului organizat pentru funcțiile scoase la concurs de  Ministerului Afacerilor Interne, in vederea acoperirii deficitul de personal.

În prezența conducerii și a efectivelor IPJ Neamț, cei 5 polițiști au depus Jurământul de Credință, care reprezintă un angajament de asumare a răspunderii în numele societății, pentru a-i apăra valorile materiale și morale.

Ceremonia a fost deschisă de către inspectorul șef, comisar șef de poliție Tablan Costel Paul, care a transmis atât felicitările din partea colectivului de polițiști cât și mesajul conducerii Inspectoratului General al Poliției Române.

Cei cinci polițiști, 3 bărbați și 2 femei, au fost încadrați la IPJ Neamț cu data de 30.01.2017, respectiv 01.02.2017, urmând să ocupe funcții de agent de poliție la structura de ordine publică,  cazier judiciar, comunicații și informatică.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate