Noi donații pentru familia din Văleni cu 3 copii minori

4

În urma apelului lansat de ziarpiatraneamt.ro, O familie din Piatra-Neamț are nevoie de un aragaz, domnul Nemțanu Dănuț a făcut un gest absolut remarcabil și a achiziționat un aragaz nou, livrându-l chiar la adresa familiei din Văleni. Deși donatorul nu a dorit publicitate, ne-a permis să îi menționăm numele și îl felicităm pe această cale pentru implicarea necondiționată în astfel de acțiuni caritabile. Mai rar astfel de oameni!

De asemenea, aceeași familie a fost sprijinită, din nou, de doamna consilier Claudia Moroiu și ACCMA (Asociația Creștină de Caritate, Misiune și Ajutorare) Betesda Maranatha cu haine, jucării, produse electrocasnice. Într-o acțiune anterioară, familia a primit și mobilier. La această oră, familia cu 3 copii este la casa ei, are condiții și tot ceea ce este necesar.

Familia a trecut în faza de monitorizare, în care noi, ca publicație care am susținut acest caz, vom verifica în mod constant ca minorii să frecventeze cursurile școlare în mod obligatoriu, iar bunurile primite să nu fie înstrăinate. În caz contrar, vom lua măsurile care se impun.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea acestui caz!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mimi Fluerasu spune

  Unde se depun donatiile?

 2. Claudia Moroiu spune

  Este o satisfacție imensă sa poți aduce un zâmbet pe chipul unor copii împovărați de griji și neajunsuri.
  Multumesc Ziar Piatra-Neamt, Asociației Crestine de Caritate, Betesda Maranatha, familiei Gavril și tuturor celor care au dat dovadă de altruism și grijă pentru semeni!
  Împreună, am reușit !

  1. Aiurica spune

   Doamna Moroiu, sunteti un exemplu pentru toti politicienii.Felicitari, sunteti frumoasa si un mare caracter!

   1. Claudia Moroiu spune

    Vă mulțumesc, cu prețuire!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate