Noi demonstratii in Piatra Neamt 16.01.2012 ora 15.00

10

Noi demonstratii in Piatra Neamt 16.01.2012 ora 15.00

PROTEST

„Ne-am saturat!

Protestam cu TARIE impotriva situatiei INSUPORTABILE in care ne-au adus Traian Basescu si incompetenta guvernare portocalie.

Nu mai este cale de intoarcere. Traian Basescu si Guvernul Boc trebuie sa PLECE IMEDIAT.

Demisia! Demisia! Demisia!

Parlamentarii, conducerea legitima a tarii sa termine cu indiferenta!

Gata!

Sa se organizeze IMEDIAT sesiune parlamentara de urgenta si sa se stabileasca masurile cuvenite pentru buna desfasurare a treburilor tarii si indeplinirea reala a misiunii sale legitime. Parlamentarii nu au fost alesi pentru a sta legati nepasatori de banci, ci pentru interesele alegatorilor din fiecare colegiu.

Urgent, urgent, situatia reala impune inlaturarea incompetentului guvern din fruntea tarii.

Urgent, trebuie adus un guvern de tehnocrati in masura sa asigure buna desfasurare a treburilor tarii si pregatirea si desfasurarea alegerilor anticipate.

Trebuie sa se renunte la comasarea alegerilor pentru simplul motiv ca depaseste limitele umane de a manevra un numar extrem de mare de buletine de vot si desfasurarea unor ALEGERI CORECTE.

Sa se renunte la ASUMAREA de legi de catre guvern. Avem organism special in acest scop.

Imbunatatirea si modificarea urgenta a legii electorale. Sa se asigure inlaturarea cu desavarsire a cadourilor electorale de orice fel, sa se introduca obligativitatea participarii la vot a persoanelor cu acest drept, asa cum s-a procedat la recensamantul populatiei.

Sa se evite cheltuielile exagerate si amplasarea nelimitata a materialelor de propaganda electorala, ci numai in locuri special amenajate.

In fiecare localitate a tarii, URGENT, consiliile locale si primariile sa stabileasca si sa rezolve problemele concrete, reale ale populatiei, sa renunte la risipirea banilor pe cheltuieli lipsite de impact pentru nevoile reale ale oamenilor.

Cerem ca in Municipiul Piatra Neamt, primaria sa fie redata comunitatii locale, Primarul sa renunte la calitatea de „soarece de birou” si „don-quijote-ism”. Sa-si dea imediat demisia din functia de presedinte al PDL Neamt. A fost ales sa se ocupe de problemele oamenilor din Piatra Neamt, nu sa dispara din judet si din tara din ratiuni politice, pentru campanii electorale s.a.. Sa aiba ceea ce a lipsit cu desavarsire pana acum: program concret de audiente.

Sa se deplaseze pas cu pas, fara alai prin municipiu, sa stea de vorba cu oamenii pe Str. Cetinii, in Humarie, la Gara Veche etc. Ambitia de a face din Piatra Neamt “oras european” nu se rezolva nici prin promisiuni, nici la televizor. Trebuie facuta curatenie in locurile incantatoare de peste vale, Pietricica, Carloman, Doamna, firul Bistritei s.a.. Plantarea de pomi, flori, ingrijirea pomilor, pasunilor si padurilor etc..

In campaniile electorale, potrivit prevederilor legale in vigoare, la posturile de radio si televiziune, indiferent de proprietate sa existe timpi egali de antena.”

Piatra Neamt

16.01.2012

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. Robert Osborne spune

  Consiliul Director este organul de conducere politică al Asociaţiei România

 2. Hailey Black pokeda spune

  Ofiterul il priveste bland pe batran si ii spune Domnule, Basescu nu mai este presedinte si, deci,nu mai are resedinta aici.

 3. ion spune

  Nu îmi vine să cred că sunteţi apolitici din moment ce criticaţi un singur parid cu ai lui.
  Toate partidele de 20 de ani încoace îşi bat joc de noi!Ia gândiţivă un pic! Chiar s-a uitat de toate şmecheriile şi hoţiile celorlanţi.. de „bunica Tamara” şi câte şi mai câte….!Cine credeţi voi că votează legile ca pe bandă rulantă…..un singur parid?….fără să ştie ce votează sau nici măcar nu-i interesează. Cine mănâncă banii poporului şi ne vinde ţara pentru „un bănuţ”?
  Şi nu suntem drepţi spunând că doar ei sunt singurii vinovaţi de tot răul din ţara asta, responsabili sunt şi televiziuniile care se vând diverselor partide şi promovează toate ţoapele şi prostia la televizor!
  Şi noi avem vina noastră că suntem un popor prea răbdător…..uneori chiar delăsător!

  ADMIN : Am raspuns de prea multe ori la astfel de intrebari venite din partea ambelor tabere :
  Cititi dvs singur macar ultimele 2 articole despre opozitie :
  http://ziarpiatraneamt.ro/opozitia-nemteana-persecutata-de-putere-sau-platita-de-aceasta/
  http://ziarpiatraneamt.ro/noi-proteste-la-piatra-neamt-duminica-15-01-2012/

 4. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  MARE DREPTATE AVEȚI, D-le CONSTANTIN! Poate că oamenii cu-adevărat năpăstuiți vor reuși să facă diferențele necesare și să aleagă, cu înțelepciune și hotărâre, grâul de neghină!

 5. sanki spune

  Protestele de la Piatra Neamt, motiv de plimbarica & siesta dupa ce-au venit de la birouash si papat bine, deh, 30 de minute de miscare pe zi, aer fresh, bujorei, zambete la pozar, mai socializam, si tat-i ghini.
  Pai, de ce sa stricam imaginea statiunii turistice de interes national?! Vai, ce-ar spune turistii?! Nu mai vin nici prima oara.
  Deci, traiti bine, nu umblati pe coclaurile Europei sa platiti facturile de-acasa, nu va rupeti spinarile sa platiti aventurile turistice, ‘sportive’, culturale si mini-autostrazile si investitiile in nimic, nu va simtiti ‘viermi’, ‘nevrotici’, ‘usor de manipulat’, ‘lipsiti total de cultura’, ‘mahala inepta’, ‘ultrasi’ si improscati de scarba pentru ca adulati un arab, unu ‘Iaser Calafat’.
  Purtati un dialog permanent cu tatucul autoritate, sinteti reprezentati de oameni de vaza in clubul european si va ‘simtetzi’ bine oficial.
  La mai mare, ca de trait, se vede.

 6. constantin spune

  este pacat ca la aceste manifestari participa in mare parte cei disperati pe care stefan nu-i mai hraneste.protestul ar deveni semnificativ daca ar participa cei iubitori de adevar.la replica sefului revolutionarilo ca el nu are nimic a le reprosa celor de la cj,municipiu si institutiilor din judet iti dai seama ca nu ai ce sa cauti in preajma acestui om care singurul lui interes esta solda de revolutionar.cei care au mai fost odata la microfon si a obtinut in acesti 22 d2 ani doar dezastru NU MAI AU NIMIC A SPUNEsa vina cei tineri si oameni credibili pe care sa pot sa-i respect

 7. iosub janel spune

  Cred ca este cel mai prielnic context sa scapam de aceste javre ordinare care ne-au pus pielea pe bat. Daca acesti banditi vor reusi sa scape din acest ko, cu siguranta vor instaura o teroare monstruoasa si fiti siguri ca se vor razbuna pe toti cetatenii! Nu inteleg de ce partidele din opozitie nu fac sedinte de partid, scotand cat mai multi oameni in strada! Atunci cum putem scapa de dictatura? Stand in fata televizoarelor si dand indicatii altora?! Unde ne este spiritul civic si solidaritatea?

 8. mihai spune

  domnule presedinte, domnule primar, domnilor parlamentari de neamt,
  NU MAI FACETI BAI DE MULTIME? curaj!

 9. dismerdatu spune

  Buna Ziua ! a sosit momentul sa scapam de Mafiile care au jefuit bogatiile tarii , banii nostrii publici si au amanetat viitorul copiilor , nepotilor si stranepotilor nostrii prin imprumuturile de sume astronomice OBTINUTE DE CATRE Mafia Portocalie de la FMI , si care…… au ajuns tot in buzunarele lor …!!! Jos hotul de Basescu , Jos Guvernul de jefuitori si incompetenti , Jos Mafiile din administratia locala , Jos Capii din Justitia Nemteana si Magistratii care se vor dovedi vinovati de tergiversari si musamalizari ale Proceselor Penale indreptate impotriva Baronilor si Mafiei din Teritorii care au jefuit la greu Aurul Verde al Tarii cit si alte bunuri , si care sint destul de evidente si numeroase…!! UNITATE ! UNITATE , Unitate caci aceasta ne face mai puternici si mai stapini pe Drepturile Noastre legitime… OAMENI BUNI IESITI CU TOTII IN STRADA sa dam jos JUGUL care ne apasa tot mai mult !!

 10. cetatean_revoltat_apolitic spune

  BESESCU si ai LUI
  CANCERUL POPORULUI

  PINALTY si ai lui
  CIUMA ORASULUI.

  Numaratoarea inversa a actualei Coaliti Interlope SECURISTE – este la final….

  Nu pemiteti violente si diversiuni destabilizatoare. Ce trebuie sa cerem pentru a salva Romania:

  – Demisia imediata a lui Basescu si guvernului Boc, impreuna cu Codruta Kovessy, Daniel Morar, si sefii serviciilor secrete.

  – Inchiderea imediata a granitelor.

  – Preluarea guvernarii de catre un guvern interimar, din care sa faca parte exclusiv profesionisti neimplicati politic,si fara legaturi stranse cu oamenii de afaceri de evidenta extractie infractionala.

  – Rezilerea imediata a contractelor oneroase incheiate de entitati ale statului pentru energie, gaze, resurse.

  – Militarizarea imediata a Agentiei pentru Resurse Minerale.

  – Inventarul urgent al rezervelor de stat si al rezervelor monetare al BNR.

  – Inceperea anchetelor asupra tuturor hotiilor desfasurate impotriva patrimoniului Romaniei si romanilor, cu suspendarea dreptului de a ocupa functii publice ori de a conduce afaceri, pentru cei anchetati. Ca “bibliografie”, presa geme de astfel de cazuri.

  – Initierea de alegeri pentru o Adunare Nationala care sa elaboreze o Constitutie crestina.

  – Numirea unui Sfat al Batranilor, cu drept de cenzura asupra activitatii guvernamentale, compus din oameni cu cariera si moralitate ireprosabile.

  Orice altceva asigura agonia Romaniei in stransoarea FMI si a lacheilor locali, indiferent de partidul politic din care fac parte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate