Noi ateliere de vacanță pentru copii la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, sub genericul Creativ de vară, o nouă serie de ateliere pentru copii cu vârsta între 8 și 12 ani. În cadrul acestor ateliere, copiii vor desfășura activități practice de creație și învățare prin joc, valorificându-și creativitatea și originalitatea: vor picta, vor modela și vor confecționa flori și figurine din hârtie creponată sau fetru, folosind tehnici artistice diverse.

Întâlnirile se vor desfășura în luna august, în Sala Info-Club (etajul doi), în intervalul orar 11.00 – 13.00, după următorul calendar:

– 4 august: atelier de confecționat bijuterii;

– 5 august: atelierul de lut;

– 16 august: atelierul figurinelor;

– 17 august: atelierul florilor.

Taxa de participare este de 7 lei pentru un atelier și acoperă materialele consumabile utilizate.

Aceste ateliere suplimentează programul Bibliotecii de vacanță, în urma numeroaselor solicitări venite din partea utilizatorilor.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se fac prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail bibliocreativ@gmail.com sau telefonic, la numărul 0233-211.524, interior 107, Sala de lectură.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate