În noaptea dinspre 10 spre 11 decembrie a izbucnit un incendiu la o casă din Piatra-Neamț

0

În noaptea dinspre 10 spre 11 decembrie a izbucnit un incendiu la o casă din Piatra-Neamț situată pe strada Dragoș Vodă. Evenimentul nefericit a fost semnalat prin 112 în jurul orei 00:20, echipajele ISU deplasându-se la fața locului și încercând din răsputeri să stingă flăcările puternice.

Comunicat ISU Neamț:

Duminică, 11.12.2016 la ora 00:17, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din municipiul Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 2 ofiţeri, 1 maistru militar și 13 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD B2, 1 autoturism Duster și 1 ATPVM din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au fost afectate 3 imobile. La primul imobil au ars: acoperișul construit din învelitoare tablă, astereală lemn, pe cca 100 mp, obiecte de îmbrăcăminte, electrocasnice, obiecte de mobilier, 100 kg. brichete rumeguș, instalația electrică, instalația de alimentare cu apă, documentele de identitate. La al doilea imobil au ars: acoperișul pe o suprafață de 60 mp, tavanul pe cca 35 mp, izolație locuință pe cca 20 mp., cca. 0,5 mc. scândură de brad, instalația de alimentare cu apă și canalizare dintr-o anexă confecționată din lemn. La al treilea imobil au ars: acoperișul pe cca. 20 mp. și tavanul pe cca. 10 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Sursa video: Mancaș Octavian, facebook

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate