„Noapte de vis“, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț organizează concertul de colinde și expoziție de desene „Noapte de vis“, miercuri, 14 decembrie 2022, începând cu ora 17:00, în Sala Cupola.

Vor colinda în concert Corului de copii al clasei a V-a muzică de la Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, diriginte fiindu-le prof. îndr. Lucreția Stroici, precum și Grupul Vocal BelCanto, al claselor de canto clasic, sub îndrumarea profesorilor: Alexandra Costin, Narcisa Pavel, Olguța Toma, Cristina Ilie.

De asemenea, vor interpreta muzică de cameră elevi ai clasei de flaut a profesoarei Lucreția Stroici, acompaniați la pian de prof. Adrian Stroici.

Expoziția de desene care completează evenimentul artistic este realizată de elevi ai Liceului de Arte „Victor Brauner“ coordonați de profesor Mihaela Pop.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate