(FOTO) Noapte albă pentru polițiști: „Cuțitar” de 15 ani, depistat într-un bar din Neamț

0

La data de 19 martie  a.c., în intervalul orar 19.00-01.00 polițiștii de investigații din cadrul Poliției municipiului Roman au desfășurat o acțiune, în  municipiul Roman pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității, a faptelor cu violenţă şi pentru combaterea nerespectării regulilor de circulație de către participanții la traficul rutier.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.800 de lei.

Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și 6 pentru nerespectarea dispozițiilor  Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanei.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au reținut 3 permise de conducere.

În activități, au fost angrenați polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, Biroului Rutier și Biroului Criminalistic din cadrul Poliției municipiului Roman și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Exemplu:

Cu ocazia desfășurării acțiunii, într-o societate comercială tip café-bar, din municipiul Roman, a fost depistat un minor, de 15 ani, din Roman, asupra căruia a fost identificat un obiect tăietor-înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate