Niste datorii mai vechi platite cu sange

0

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul sângeros pentru comuna Pângăraţi, din judeţul Neamţ. Constantin Bordea, în vîrstă de 63 de ani, şi-a împuşcat nora cu o armă de vânătoare pe care o deţinea în mod legal, după care a avut o tentativă nereuşită de sinucidere, cu aceeaşi armă.

Nora acestuia a fost programată la Spitalul Judeţean Neamţ pentru o operaţie de extragere a alicelor profunde, găsite la nivelul feţei, toracelui, feselor şi membrului inferior stâng.

Starea bărbatului este una critică, acesta fiind internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi. Se pare că a fost indentificată prezenţa unei monede în plămânii săi, fiind diagnosticat şi cu os mandibular rupt şi plagă toracică profundă. În prezent se află în comă şi ventilat artificial. Cauza nenorocirii a fost consumul de alcool din partea socrului şi niste datorii mai vechi ale nurorii, încă neplătite.

Niste datorii mai vechi platite cu sange

Vorba aceea: „Banul – ochiul dracului.”

M.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate