Niciun prefect nu a mai făcut așa ceva până acum

0

Toți prefecții care au fost până acum la Neamț au fost puși pe criterii politice, deși teoretic prefecții sunt apolitici. Chiar și așa, toți au păstrat o minimă aparență, neparticipând pe perioada cât au fost prefecți la acțiuni politice ale partidului care i-a pus pe funcții.

Actualul prefect PNL rupe toate aceste minime bariere de bun simț și apare la mai toate activitățile politice ale PNL și face muncă politică la modul serios. Adică ce făceau ceilalți prefecți doar pe ascuns pentru că știau că nu e ok, actualul prefect face pe față.

Dacă ar fi apărut o poză cu fostul prefect de la PSD la o întâlnire a PSD era sfârșitul lumii, se cereau demisii, se făceau articole urlătoare și curgea m**a în comentarii pe Facebook, majoritatea de la useri falși.

Din punctul nostru de vedere legea care impune prefectului să nu facă politică este aberantă, deoarece prefectul e reprezentantul unui guvern politic, dar totuși este o lege. PSD-ul măcar se prefăcea că o respectă. Acum, liberalii nici măcar nu se mai prefac că respectă legea. Asta înseamnă ”O Românie normală”?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate