Niciodată nu-i prea târziu: la 81 de ani s-a ales cu dosar penal (Piatra Neamț)

0

Nu de puține ori graba, teribilismul sau gândul că ,,pe mine nu mă va opri,, sunt generatoarele unor situații de risc, atât pentru conducătorii auto, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii se află permanent în teren pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a abaterilor de la legislația rutieră, dar ne bazăm pe responsabilitatea dumneavoastră în a lua cele mai bune decizii.

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra- Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 81 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Buzești, în localitatea Piatra-Neamț, având plăcuțele cu numere de înmatriculare retrase.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.”, transmite sinsp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate