Nici actuala Prefectură nu reușește?

0

De la fiecare prefect care s-a perindat pe la Prefectura Neamț am avut o pretenție principală și anume să convingă șefii de deconcentrate să facă măcar o conferință de presă pe an ca să răspundă la întrebările presei. Din păcate niciunul nu a putut face acest lucru deși toți au promis că o vor face. Se pare că interesele de a nu fi deranjați ale celor care conduc anumite deconcentrate au fost mai puternice decât promisiunile prefecților de până acum.

Oricum, ce se întâmplă la nivel de comunicare în unele deconcentrate este o lipsă gravă de bun simț, dar interesant este și ce se întâmplă la nivelul prefecturii care nu poate să-i convingă să comunice. Unele deconcentrate parcă ar fi stat în stat.

Pe alți prefecți am făcut greșeala să-i lăudăm că vor aduce la conferințe de presă deconcentratele și i-am lăudat degeaba. Acum, nu mai facem această greșeală, dar sperăm ca noul prefect să poată face aceasta minune. Speranța moare ultima.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate