Nemtenii nu au votat cu Pruteanu si au dat de Farcasanu

7

Va amintiti ce valva a iesit in urma deconspirarii unor contracte incheiate cu CJN de o firma unde era ascociata fata presedintelui Pruteanu Vasile? Multi nemteni au fost indignati de acuzatiile aduse lui Pruteanu, acuzatii ce vizau conflictul de interese .
Iata ca acum ne-am descotorosit prin vot de Pruteanu si il avem la varful CJN pe domnul Farcasanu Mihai, campion la acuzatii penale care i se aduc. Si citam dintr-un rechizitoriu intocmit la adresa preacuratului Farcasanu: fals , uz de fals , evaziune fiscala , stabilirea cu rea-credinta a taxelor si impozitelor, obtinerea ilegala de sume de bani prin rambursari fictive de TVA , deturnare venituri , imprumuturi frauduloase .
Incheiem cu o expresie cu iz de cartier: „Pruteanu era pistol cu apa pe langa Farcasanu” .

Desigur, domnul Farcasanu, la fel ca si domnul Pruteanu, se afla in faza de cercetare si beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana in momentul ce instanta se va pronunta definitiv si irevocabil . Acest articol face doar o comparatie a capetelor de acuzare .

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. iosefini spune

  Fara nici o indoiala PRUTEANU=FARCASANU.

 2. Florin Constantin Roca spune

  Nu se poate compara d-ul profesor Pruteanu cu „Teparul”Farcasanu,sunt total diferiti prin educatie ,caracter si fapte.D-ul Pruteanu a facut multe lucruri bune pentru Judetul Neamt iar d-ul Farcasanu are o lista intreaga de persoane pe care le-a inselat.Sper ca pana in Toamna acest partid de buzunar a lui Basescu iar la Piatra-Neamt coordonat personal de catre Pianalti care si l-a impus pe d-ul Farcasanu sa dispara deoarece nu face deloc bine ci dimpotriva a coagulat foarte multe persoane dubioase in interiorul sau si nu e corect ca noi Pietrenii si toti Romanii sa le dam votul de incredere, care de fapt sunt voturi pierdute care nu ne ajuta cu nimic pentru a imbunatii ecuatia majoritatii parlamentare din Romania, mai ales ca asemenea personaje dubioase nu au ce cauta in fruntea comunitatii.Desteapta-te Pietrene si Romane,informati-va pe cine votati!Nu mai votati impostori,tepari si ipocriti!

 3. Mihnea spune

  Acesta este rezultatul alegerilor democratice. Asta au vrut nemtenii. Pinalty si PP DD. Nu poate spune nimeni ca nu sita despre PP DD ca este partidul de buzunar al presedintelui ca minte. Se spune ca fiecare popor are conducatorul pe care il merita. Pare adevarat, atat la nivel local cat si national.

 4. marius spune

  Prezum(P)tia de neantelegere si nepricepere ezixta?

 5. Mos Craciun spune

  Ma intreb cand se vor revolta cei carora le-a luat banii(Euro), promitand locuri pe liste, si nu au primit nimic? E o zicala: „nu e prost cel ce cere……”

 6. terente spune

  nu-si face farcaseanu probleme acum are bani sa cumpere orice instanta.decat un avocat bun mai bine cumperi un judecator slab.la cate a facut acest om te miri ce putin a ajuns la procuror.in disperare amplificata cu inconstienta s-a pretat la orice numai sa obtina bani.a vandut bunuri de la societate de doua trei ori.nu conta facturile date si asa nu le inregistra in contabilitate.ACUM DACA A DEVENIT PERSOANA PUBLICA SI MARE STAB TREBUIE SA SE STIE TOTUL DESPRE EL.UN ASEMENEA PERSONAJ TREBUIE SA SE RETRAGA LA MANASTIRE.domnu farcaseanu can imi dati datoria de 10 milioane vechi pe care le-ai luat imprumut din 2009.s-au ai uitat omule dupa evenimentele de la iasi.NU SUFERA NICI O COMPARATIE PRUTEANU CU FARCASEANU.ESTE MULT PREA MULT SA SE FACA ACEASTA COMPARATIE.PENTRU NORMALITATE FARCASEANU TREBUIE SA SE RETRAGA PE MOTIVE DE SANATATE.

 7. Monica spune

  Ce va mirati? Asta vor pietrenii, chiar nu pricepeti?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate