Nemțenii au semnat, în număr covârșitor, pentru Klaus Iohannis. Liberalii din Neamț au strâns peste 60.000 de semnături!

1

Activitatea intensă a liberalilor nemțeni din ultima lună a avut în prim plan strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Echipați cu liste, cu pixuri și în uniforma de campanie liberalii au strâns semnături în fiecare localitate din județ. Datorită entuziasmului și dialogului pe care l-au purtat cu sute de cetățeni echipa PNL Neamț a adunat peste 60.000 de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis.

La nivel național, PNL și-a propus să adune 2 milioane de semnături, deși legea prevede că este nevoie doar de 200.000 de semnături. Cu listele de semnături președintele Klaus Iohannis își va depune candidatura vineri, 20 septembrie, la Biroul Electoral Central.

Însă toate acțiunile de strângere de semnături organizate de liberalii din Neamț au fost și ocazii de a dialoga cu cetățenii, de a afla care le sunt probleme și ce își doresc ei de la președintele României și de la politicienii naționali și cei județeni.

La strângerea de semnături au participat toți liberalii din Neamț, de la președinte până la cel mai tânăr membru al partidului.

”Ne-am bucurat că am avut ocazia să stăm de vorbă cu nemțenii. Ne bucurăm să observăm că președintele Klaus Iohannis are parte de o susținere largă a peste 60.000 de nemțeni. Acest lucru ne onorează și ne obligă, în același timp. Împreună cu președintele Klaus Iohannis vom duce mai departe lupta pentru o Românie Normală, pentru o Românie așa cum ne-ați spus că vă doriți. Vă mulțumim tuturor celor care ați semnat pentru Klaus Iohannis. Împreună suntem o forță”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Leo Taxil spune

    Oameni buni, îmi puteți spune ce mărețe realizări are acest om care s-a trezit din somn la sfîrșit de mandat și, la fel ca precedentul, mai vrea o dată? Si susținut de cine? De foștii portocalii care au infestat PNL-ul?! Ca să nu mai vorbim de dosarul penal?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate