Nemțean reținut pentru multiple infracțiuni. Furia i-a luat mințile

0

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Răucești, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție, intrând în imobilul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 10:00, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Răucești, ar fi intrat în imobilul fostei sale concubine, încălcând astfel dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Târgu-Neamț.

Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra femeii de 30 de ani, distrugând și un telefon mobil aparținând acesteia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, prin ordonanța din data de 11 ianuarie a.c., a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț s-a dispus față de bărbatul de 35 de ani, măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru încălcarea prevederilor ordinului de protecție, fiindu-i impus să nu revină la locuința concubinei sale și să nu comunice, pe nicio cale, direct sau indirect cu aceasta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea prevederilor ordinului de protecție emis printr-o hotărâre judecătorească, violență în familie și distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate