Nemțean căutat de INTERPOL pentru omor. De negăsit, din 2009

Date de indentificare

NumeNEGURĂ
PrenumeNECULAIE
SexBărbat
Data nașterii27/06/1972 (47 ani)
Locul nașteriiPIATRA-NEAMȚ, România
NaționalitateRomână

Este acuzat de omor și căutat de autoritățile din Olanda, respectiv Interpol. Este suspect pentru înjunghierea unui bărbat care a decedat ulterior la spital. Ultima adresă de domiciliu era Tilburg – Olanda.

Potrivit omroepbrabant.nl, crima a avut loc în octombrie 2009, când Negură l-a înjunghiat pe Gheorghe Matei într-o cafenea din Tilburg. Victima avea 29 de ani și a decedat la spital. Criminalul locuia cu partenera sa deasupra cafenelei în care a avut loc agresiunea. Era cunoscut în Tilburg sub porecla Șaolin sau Shaulin. Partenera sa ar fi plecat spre Roma, ulterior comiterii faptei. Se presupune că alături de ea s-ar fi aflat și Negură Neculaie.

Dacă aveți informații despre acest caz, anunțați cea mai apropiată secție de poliție.

„RED NOTICE” reprezintă o notificare a INTERPOL emisă pentru fugarii căutați pentru a fi judecați sau pentru a executa un mandat de arestare. Notificarea se aplică la nivel internațional și oferă dreptul organelor de forță să dea un mandat de arestare temporară a persoanei până la extrădare sau altă formă legală de acest tip.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate