Nemțean aflat în urmărire internațională arestat la Piatra-Neamț

0

Polițiștii nemţeni au depistat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, pe numele căruia erau emise patru mandate europene de arestare.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, în colaborare cu specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ, au reuşit depistarea şi reţinerea unui bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamţ, căutat la nivel international.

Acesta era dat în urmărire şi căutat de autorităţile din Italia, pe numele său fiind emise patru mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi 11 luni şi la plata unei amenzi penale de 800 de euro pentru o serie de infracţiuni contra proprietăţii, respectiv furturi din magazine, comise în perioada 2012-2015 la Roma şi Verona.

Ieri, în urma acţiunii unui echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, persoana în cauză a fost depistată, imobilizată şi predată poliţiştilor de investigaţii criminale. În continuare, bărbatul reţinut a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Poliţiştii l-au încarcerat pe acesta în arestul I.P.J. Bacău, urmând ca astăzi să fie prezentat la Curtea de Apel Bacău în vederea predării către autorităţile judiciare din Italia.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate