Nebunie totală! Au început să scoată statuile din oraș!

2

Pentru a face loc altor lucruri, cei de la Primăria Piatra-Neamț au scos din Parcul Central statuia intitulată ”Teatru” făcută în anul 1979 de artista Iuliana Turcu. (mai multe detalii despre statuie click aici)

Cum de au ajuns acum sa-i încurce și statuile din oraș nu știm, deoarece toată operațiunea a fost făcută fără explicații, dar ni se pare o mare nesimțire să muți o operă de artă din centrul orașului ca să pui altceva în loc. Chiar metrul acela pătrat pe care stătea statuia trebuia ocupat de altceva? Nu mai sunt atâtea locuri unde puteau sa amplaseze orice voiau ei?

Domnilor de la primărie, opriți prostia asta cu scosul statuilor. Nu mai scoateți nicio statuie din oraș. Ați terminat tot ce aveați de făcut și acum v-ați apucat de desființat statuile? Nu mai încap realizările voastre de statuile din Piatra-Neamț? Chiar unde sunt amplasate aceste opere de artă vreți voi să puneți altceva?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Cristina spune

    Functionarasii marunti nu numai din primarie, ci si din celelalte institutii locale si-au luat statul in propriétate personala. Te dau cu flit imediat, pe un ton de supériorité, de multe ori chiar agresiv. A se vedea Biroul Vamal, ANAF, Biroul de inmatriculare etc, etc. E jale, nu ne mai facem bine, nu s-a descoperit inca vaccinul pt ingamfare!

    1. ANDY spune

      Intai pentru prostie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate