Nebunie la Piatra-Neamț – Cineva și-a făcut propria trecere pentru pietoni [FOTO/ UPDATE]

Deoarece în zona cartierului 1 Mai – Gara Veche nu sunt treceri pentru pietoni, câțiva părinți au luat decizia de a rezolva problema pentru a da posibilitatea copiilor să traverseze în drum spre școală.

Trecerea, însă, va fi desființată imediat întrucât este realizată cu vopsea lavabilă, nu respectă dimensiunile și, nu în ultimul rând, este făcută ilegal.

La fața locului au fost deja Poliția și Criminalistica, au fotografiat, au efectuat măsurătorile necesare urmând a fi deschis un dosar penal.

UPDATE IPJ:

Polițiștii rutieri au identificat trei bărbați din Piatra Neamț, bănuiți că ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din municipiu. Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din Piatra Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche din Piatra Neamț, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente. De asemenea, la fața locului au fost solicitați și lucrători ai unei societăți de prestări servicii publice din cadrul Primăriei Piatra Neamț, care au șters marcajul.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii rutieri au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Munteanu viorel spune

    Care autorități, care competență?? Ăștia așteaptă cîteva accidente să se întîmple , cu pierderi de vieți și după aia să facă ceva.

  2. Mihaela spune

    Mai bine ar rezolva pb…. Dar probabil ca asteapta sa se intample un accident si dupa rezolva situatia, doar traim in Romania si asa se face la noi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate