Neamțul, promovat cel mai bine cu penele de cauciuc

1

Dintre toate materialele video produse la Neamț, unele chiar muncite, reprezentative pentru județul Neamț, ca număr de vizualizări la nivel național în top sunt în 2018 un clip produs de ziarpiatraneamt.ro cu un cetățean care mergea cu două roți pe pană, clip care a strâns peste 600.000 vizualizari (click aici pentru clip), iar anul acesta un clip publicat ieri și care a fost deja distribuit de mii de persoane din toată țara. Clipul prezintă niște polițiști ajutând un bătrân să facă o pană și a strâns deja în 24 de ore peste 300.000 vizualizări, devenind astfel viralul anului.

La prima vedere putem să ne lăudăm că materialele video produse de noi țin topul distribuirilor în mediul online din România an de an. Ba chiar am putea să ne lăudăm cu acest ultim clip ca fiind materialul video care a strâns cele mai multe aprecieri și cuvinte de laudă pentru ceva care s-a întâmplat în Neamț dintre toate materialele video făcute vreodată în județ și promovează o imagine pozitivă din județul Neamț.

Este îngrijorător că noi deținem primele locuri în topurile acestea și că imaginile cele mai reprezentative din Neamț constau în clipuri cu pene de cauciuc.
Nu e normal ca într-un județ cu atâția funcționari plătiți din bani publici să promoveze imaginea județului, cu atâția bani investiți în proiecte mari de peste 10.000 de euro, manifestări culturale, festivaluri, târguri etc. să nu-i ducă capul să facă ceva mai apreciat la nivel național decât facem noi în câteva minute, din mers, cu o cameră video modestă.
Analizând la rece, nu noi suntem foarte buni, ci cei plătiți din bani publici să promoveze imaginea județului sunt foarte slabi.

arsene

cuc
1 Comentariu
  1. Cornel spune

    ASA că ASA ! Numai că Funcționarii. aceia pe care i i amintiți D vstra NU se Deranjează să Circule prin Oraș , Judet sa Simtă Pulsul Străzii , Starea de Spirit a Oamenilor ,Târg este in fiecare sfârșit de săptămână ori zi a Ei în unele zone , In Oraș e mașina care circulă pe străzi și anunță Ce și Unde este TARG de Îmbrăcăminte , Alimentar etc , in Schimb sa . Vezi pe Bunul și Buna cu Jiguli ( LADA 1500 ) pe Strasse și rămași în Pană , I ar doi. Policeman cu Suflet sa i și Ajute împreună cu Alți Cetățeni { fara să se Gândească vrea o Clipă că fac Concurenta la Vulcanizări ,, SIgma Gum ,, Centrul AS ,, Dinamic 92 , și altele E mai Rar spre foarte Rar , ) Se Știe Ce BUNĂTATE Sufletească este in randul unora dintre Noi ,, Domnu , Doamna Nu știți cumva pe unde vine Strada , Instituția ? Nu știu Doamne Nu s de Aici ! ORI ce au făcut ce-i Doi Poate Constitui un Precedent , SA Vizioneze și Alții din alte Județe ale Țării și POATE pot Învăța ceva de la MOLDOVA ,uin afara de Stigmatizarea cu , bătăuși ,bețivi , Pelicani , ,,Bai TATI văzuși Moldovenii aia Ce Făcură , IA Ajutatima. și Voi , pene de cauciuc se pot face , oriunde . M ai cu Seamă că se apropie Anotimpul Rece , ASTA Face. Deosebirea .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate