NEAMȚ: Vaccinare din mașină, în weekend – RUNDA 2

0

Primele centre de vaccinare de tip drive-through din județul Neamț au fost deschise sâmbătă, 15 mai 2021 în Piatra Neamț – parcarea Shopping City Piatra Neamț din Bd-ul Decebal, Nr. 79 și Roman – parcarea Roman Value Centre din str. Mihai Viteazul, nr. 3 la inițiativa Direcției de Sănătate Publică Neamț și a partenerilor județeni și cu sprijinul CNCAV și INSP. Au fost vaccinate 726 de persoane.

Centrele funcţionează în fiecare week-end, între orele 09.00-21.00, iar pentru vaccinare va fi folosit produsul Pfizer.

Puteți veni cu maşina personală, cu motocicleta, cu taxi-ul sau cu mijloace de transport în comun cu capacitate maximă de patru persoane, fără programare.

În centrul de vaccinare drive-through, veți prezinta actul de identitate. Puteți veni la vaccinare cu chestionarul de triaj completat. Documentul poate fi accesat de pe platforma ROVACCINARE la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/.

Rapelul îl veți putea face tot la centrul de vaccinare drive-through sau la orice alt centru de vaccinare, a transmis DSP Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate