NEAMȚ: Vaccinare din mașină, în weekend – RUNDA 2

0

Primele centre de vaccinare de tip drive-through din județul Neamț au fost deschise sâmbătă, 15 mai 2021 în Piatra Neamț – parcarea Shopping City Piatra Neamț din Bd-ul Decebal, Nr. 79 și Roman – parcarea Roman Value Centre din str. Mihai Viteazul, nr. 3 la inițiativa Direcției de Sănătate Publică Neamț și a partenerilor județeni și cu sprijinul CNCAV și INSP. Au fost vaccinate 726 de persoane.

Centrele funcţionează în fiecare week-end, între orele 09.00-21.00, iar pentru vaccinare va fi folosit produsul Pfizer.

Puteți veni cu maşina personală, cu motocicleta, cu taxi-ul sau cu mijloace de transport în comun cu capacitate maximă de patru persoane, fără programare.

În centrul de vaccinare drive-through, veți prezinta actul de identitate. Puteți veni la vaccinare cu chestionarul de triaj completat. Documentul poate fi accesat de pe platforma ROVACCINARE la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/.

Rapelul îl veți putea face tot la centrul de vaccinare drive-through sau la orice alt centru de vaccinare, a transmis DSP Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate