NEAMȚ: Un tată a sesizat Poliția în speranța de a-și găsi fiul, dispărut din data de 6 decembrie. Dacă aveți informații, sunați la 112! (FOTO)

0

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au fost sesizați de către un bărbat, de 67 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 6 decembrie 2021, fiul său STĂNOAEI IOAN-CRISTINEL, în vârstă de 43 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m, greutate – 85 – 90 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover gri, pantaloni negri, fiind încălțat cu cizme din cauciuc de culoare neagră, iar pe cap o căciulă de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Pipirig și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de bărbatul în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate