NEAMȚ: Un incendiu putea deveni o tragedie. 6 butelii de oxigen evacuate din clădire

0

Prin apel la 112, în jurul orei 12:36, pompierii au fost solicitați marti, 21 decembrie, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire a unui operator economic din comuna Farcașa. Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o clădire P+1 construită din lemn (cu rol de atelier pentru reparații și spații pentru depozitare) cu posibilitatea propagării la o altă clădire cu rol administrativ și la mai multe camioane parcate în apropiere.

Până la sosirea forțelor de intervenție,  angajații de pe locul de muncă au evacuat din clădirea în care s-a produs incendiul 6 butelii de oxigen.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului, un echipaj cu o autospecială de stingere de la Detașamentul Târgu Neamț, un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Borca cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Farcașa.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul clădirii ( obiecte de mobilier,  scule, uleiuri etc). Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile este cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime.

ISU Neamț
FOTO: ISU NEAMȚ
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate