NEAMȚ: un bărbat a suferit un stop cardio-respirator și a decedat pe stradă. Apelul a fost făcut la primele ore ale dimineții

0

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județan Neamț informează că ieri, 9 noiembrie, în jurul orei 06.55, un echipaj medical a fost solicitat într-un loc public din Roznov.

La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de de 50 de ani care suferise un stop cardio-respirator, fără indicații de resuscitare cardio-pulmonară. Potrivit protocolului acesta a rămas la locul solicitării fiind preluat ulterior de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului:

09.11.2022, ora 06:55, Roznov, solicitare din loc public, persoană sex masculin, 50 ani, diagnostic: SCR fără indicaţii de RCP. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical; persoana decedată a rămas la locul solicitării.

SAJ Neamț

Condoleanțe familiei!

Potrivit IPJ Neamț, persoana în discuție avea 55 de ani (nu 50 cum a comunicat inițial SAJ). Redăm în cele ce urmează comunicatul integral:

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov, au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe strada Speranței, din localitatea Roznov, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 55 de ani, din Roznov.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate