NEAMȚ: un bărbat a suferit un stop cardio-respirator într-un loc public. Cadrele medicale nu au reușit să îl readucă la viață

0

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț au transmis prin intermediul unui comunicat faptul că la ieri, 21 decembrie, un echipaj medical a fost solicitat în jurul orei 15.00 într-un loc public din Roznov. La fața locului a fost găsit un bărbat în vârstă de 50 de ani în stop cardio-respirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Condoleanțe familiei!

21.12.2022, ora 15:01, Roznov – loc public, pacient sex masculin, 55 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratorie; la locul solicitării  s-a deplasat un echipaj cu asistent medical şi un echipaj TIM; pacientul a rămas la locul solicitării;

SAJ NEAMȚ

Comunicat IPJ Neamț:

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, au fost sesizați, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 55 de ani, din Piatra Șoimului, ce se afla în calitate de pasager într-un autoturism, ar fi început să se simtă rău, în timpul deplasării cu autoturismul.

Echipajul medical deplasat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul acestuia.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate