NEAMȚ: Tâlhărită de un tânăr, pe stradă

0
Foto caracter ilustrativ

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 22 iulie a.c., de către o femeie de 62 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce femeia în cauză se deplasa pe o stradă din Roman, a fost acostată de un tânăr de 23 de ani, care i-ar fi smuls din mâna geanta în care se aflau documentele personale, telefonul mobil și 125 de lei.

La data de 24 iulie a.c., în urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În cursul aceleiași zile, cel în cauză a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate