NEAMȚ: Spiritul civic al unei femei a dus la găsirea unei persoane dispărute. Poliția mulțumește pentru sprijin!

0

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie, de 49 de ani, din Bodești, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din Oșlobeni, a identificat o femeie care a fost dată dispărută și al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-mediei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana în cauză ca fiind  FILIMON ANA, de 51 de ani, dispărută la data de 14 octombrie 2019.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, pe perioada dispariției, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către un bărbat, de 52 de ani, din Crăcăoani, cu privire la faptul că soția sa FILIMON ANA, de 51 de ani, a plecat de la domiciliu, în data de 14 octombrie 2019, și nu s-a mai întors (click aici pentru articol).

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț îi mulțumește apelantei pentru sprijinul acordat și spiritul civic de care a dat dovadă!

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate