NEAMȚ: „Soluția” pentru viteza excesivă și lipsa RCA-ului – Încearcă să mituiești polițistul

0

Un bărbat din Săvinești, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat de polițiști.

La data de 2 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 36 de ani.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată.

În fapt, în perioada ianuarie – februarie 2016, bărbatul a transportat împreună cu alte două persoane, mai multe bunuri sustrase de la societate comercială de pe raza localității Săvinești.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

*

La data de 2 februarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Roman.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 15 mai 2018, bărbatul a oferit suma de 100 de euro unui agent de poliție din cadrul Serviciului Rutier Neamț, pentru ca acesta să nu fie sancționat contravențional pentru depășirea vitezei legale în localitate și pentru lipsa poliței RCA.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ NEAMȚ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate