NEAMȚ: Singură, nevăzătoare, a rămas pe drumuri după ce i-a ars căsuța (FOTO)

0

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață în comuna Borca. O căsuță bătrânească a ars din temelii, iar o bătrânică în vârstă de aproximativ 93 de ani a rămas pe drumuri.

În ciuda faptului că este nevăzătoare, bătrâna locuia singură, neavând pe nimeni care să o îngrijească și să o ajute. Singura ei alinare era o lumânare aprinsă și rugăciunea.

În urma incendiului, femeia a suferit un atac de panică și în aceste momente se află în drum către spital.

În această dimineață, la ora 09:46, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu produs la o locuință din satul Sabasa comuna Borca.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Borca (o autospecială de stingere) și pompierii militari de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului (2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei locuințe și la acoperișul acesteia cu posibilitatea propagării la
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată (foc deschis în spații închise).
Proprietara locuinței, în vârstă de 92 de ani, a suferit atac de panică   aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  ulterior fiind transportată la UPU Piatra Neamț.

Irina Popa, ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate