(NEAMȚ) Sfârșit cumplit: o tânără a murit în timp ce servea masa. S-au efectuat manevre de resuscitare dar totul a fost în zadar. Avea doar 24 de ani…

0

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Gherman se află o persoană inconștientă.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că o tânără de 24 de ani, din Bicaz-Chei, ar fi început să manifeste dificultăți în respirație, în timpul servirii mesei.

Echipajul medical deplasat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul acesteia.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate