(NEAMȚ) Scene desprinse din desene animate cu Tom și Jerry: Hoțul a revenit la locul faptei să „ajute” polițiștii în timpul cercetărilor. Asta a și făcut…

0

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, de 49 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

În jurul orei 15:30, când a revenit la domiciliu, persoana vătămată ar fi surprins în curtea imobilului, o persoană de sex masculin ce avea asupra sa o pilotă, pe care a abandonat-o şi a fugit.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 17 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție, în imobilul persoanei vătămate, de unde ar sustras o butelie de aragaz, mai multe cutii de vopsea, un televizor, 50 de saci cu cărbuni și două pubele de gunoi, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 3200 lei.

În timpul desfășurării cercetării la fața locului, persoana vătămată a observat după semnalmente, persoana pe care ar fi văzut-o în curtea imobilului, un  bărbat de 55 de ani, din Roman, vecin cu aceasta, care a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Aproximativ 80% din prejudiciul estimat, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 18 septembrie a.c., persoana în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de  acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate