Neamț: Rezultatele obținute la examenul de definitivat, înainte de contestații

2

Ministerul Educației a publicat marți, 28 iulie, cu o zi mai repede față de calendarul anunțat inițial, rezultatele examenului de definitivare în învățământ, înainte de contestații.

Afișarea rezultatelor inițiale s-a realizat atât la centrele de examen, cât și online, pe site-ul definitivat.edu.ro.

În județul Neamț, la proba scrisă a examenului, au participat 121 de candidați. Dintre aceștia 6 candidați au absentat, iar 11 s-au retras în timpul examenului. Nota minimă de promovare a examenului este 8, iar cadrele didactice care au promovat examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Rezultatele candidaţilor din NEAMȚ pot fi vizualizate AICI

În Neamț, un singur cadru didactic a reușit să obțină media zece (inspecțiile la clasă, portofoliul profesional și examenul scris):

GHIUZAN M. ALEXANDRA – prof. CULTURA CIVICA (SPECIALITATE SI METODICA PREDARII ACESTEIA), LICEUL TEHNOLOGIC „ION IONESCU DE LA BRAD”, COMUNA HORIA

Rezultatele finale se afișează la centrele de examen și pe site-ul anterior menționat, în data de 4 august 2020.

Persoanele care nu au promovat examenul se pot prezenta la o nouă sesiune după reluarea, de fiecare dată, anterior susținerii examenului, a stagiului de practică de un an școlar.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Marius spune

    La profesori nu se dau rezultatele pe coduri? Nu se incalca drepturile ? Nu sunt date personale? Pe profesori trebuie sa i arate toata lumea cu degetul dar altii sunt menajati. E corect?

    1. Rodo spune

      Fix la asta ma gândeam și eu când am deschis articolul, sa verific dacă s-a implementat și la profesori aceeași procedura.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate