NEAMȚ – Răzbunare în plin divorț: Luat „una bucată” soție, băgată cu forța în mașină, șterpelit telefon.

0

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral.

Foto caracter ilustrativ

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii de investigații criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din anchetă au reieșit indicii că, în timp ce femeia se afla în apropierea unei unități farmaceutice din Tîrgu-Neamț, soțul său, de 38 de ani, din Bălțătești, cu care se află în proces de divorț, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia și ar fi introdus-o cu forța în autoturismul său. În continuarea activității infracționale, acesta i-ar fi sustras telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 23 februarie a.c., bărbatul de 38 de ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate