(NEAMȚ) Pe unde ajung copiii când pleacă de acasă – Polițiștii au dat de urma minorei care a dispărut acum 3 zile

0

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat minora de 15 de ani, dispărută la data de 25 iunie 2020.

La data de 27 iunie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost depistată minora de 15 de ani, dispărută la data de 25 iunie 2021, pe o strada din Roman.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în județul Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Mai jos, comunicatul IPJ Neamț din data de 26 iunie:

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei UDILĂ SILVIA-ANDREEA, de 15 ani, dispărută la data de 25 iunie 2021.

La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi de către o femeie din Roman, cu privire la faptul că fiica acesteia, UDILĂ SILVIA-ANDREEA, de 15 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 25 iunie 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.70 metri, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr lung, vopsit brunet, constituție atletică.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou alb, o fustă lungă vișinie, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate