NEAMȚ: O mamă singură își strigă durerea și neputința: ”Ajutați-mă să-mi salvez copiii!” [GALERIE FOTO]

5

APEL UMANITAR lansat de Asociația „Născută Înger”

Strigătul unei mame: ”Ajutați-mă să-mi salvez copiii! Să nu-i mai văd dârdâind de frig și plângând de foame.”

„Strigătul de disperare al unei mame care-și privește copilul murind! O tânără mamă cu cinci copii, doi dintre ei bolnavi, din satul Munteni, comuna Văleni, trăiește un adevărat coșmar. Micuțul ei de doar 4 ani s-a îmbolnăvit foarte grav. După ce a umblat din medic în medic și din spital în spital, biata mamă a ajuns în pragul disperării. Nu știe pe cine să creadă și ce să mai facă pentru a-și salva fiul. De ce maladie suferă totuși micuțul?

Are aproximativ șapte diagnostice printre care unul crunt, epilepsie. Intoleranță la gluten, cu regim alimentar sever iar ea, mama, părăsită de tatăl copiilor, nu le poate pune pe masă nicio bucată de pâine zilnic. Stă cu frica în sân, nu doarme noaptea de teamă să nu se dărâme cămăruța în care locuiește.

Nu mai speră la nimic, doar la moarte, de asta se roagă să o ajute cineva cu construcția unei camere în care să nu-i plouă, să nu-i ningă pe copiii săi.

Cu lacrimi în ochi ne-a povestit că nici bani nu are de medicamentele copilului, cele necompesate, că abia le poate asigura o masă pe zi sau la două zile. Se simte învinsă de viață, de destin, de societate, de boală, de tot și toate. Mai are o speranță mică la Dumnezeu că o va ajuta cu cămeruța la care visează pentru ca micuții săi să doarmă în siguranță și să nu le mai fie frig.

De tatăl copiilor nu mai știe nimic, a plecat într-o zi, ăatul de toate și dus a fost. Din puținul câștigat cu ziua la muncă, și-a cumpărat bolțari, tablă, grinzi pentru a ridica această cameră. Câtiva oameni cu suflet au ajut-o să toarne temelia, iar acum ne imploră să gasim câțiva oameni să o ajute cu construcția în sine.

Nu are lemne, nu are alimente, aragaz, nimic. Ochii săi sunt roșii de plâns mai tot timpul. Îl întreabă pe Dumnezeu cu ce a greșit de are atâtea necazuri, de ce doi dintre copiii săi sunt bolnavi, de ce nu se vindecă Dario?

„Trăiesc un calvar, este foarte greu, pentru copiii mei am și cerșit, să nu-i mai văd plângând de foame!”

Eu sper că ne putem mobiliza și că vom reusi să le ridicăm această cameră, că le putem asigura câteva lemne și alimente pentru a ieși din iarnă. Nu au haine, încălțăminte, rechizite.

Doamne, ajuta-ne înca o dată să avem o misiune îndeplinită!”

Semnat: Carmen Suciu

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la numărul de telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

 • Asociația Născută Înger
 • CUI: 36063530
 • RO58BTRLRONCRT0345309301
 • BANCA Transilvania Piatra Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. elena spune

  Ce varsta au copiii ? nr. de tel. al doamnei ? Publicati aceste informatii pt a putea fi contactati!

  1. SB spune

   Doamna Elena, la finalul articolului este publicat numarul de telefon al reprezentatntei asociației, cea care se ocupa de caz și care va poate oferi toate informațiile legate de vârsta copiilor si de ceea ce au nevoie, concret.

 2. andreea monica spune

  ÎNCĂ O DATA VĂ ROG LĂSAȚI MI ADRESA SAU NR PE ADRESA MEA DE EMAIL. MULȚUMESC!

  1. SB spune

   Buna dimineața! Luați legătura cu Carmen Suciu,fondatoarea Asociației Născută Înger care a preluat cazul, vă va spune fără îndoială adresa și ce ar fi nevoie concret, întrucât dânsa a fost la familia in discutie si cunoaste exact lipsurile. Tel: 0770 405 849

 3. andreea monica spune

  As dori să știu unde mai exact locuiește. As dori sa merg cu soțul meu sa îi ducem câte ceva ptr copii…Orice putem… lasă.ți adresa sau nr doamnei de telefon.Mulțumesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate