NEAMȚ: O femeie a sesizat dispariția soțului său la poliție

0

UPDATE:

La data de 11 octombrie a.c., bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Boghicea, dispărut la data de 8 octombrie 2021, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Buhuşi.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în județul Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 9 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizaţi de către o femeie, de 39 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că, la data de 8 octombrie 2021, în jurul orei 06.00, soțul său MURARU IONEL, în vârstă de 48 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.76 m,  greutate – 74 de kilograme, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover albastru, pantaloni tip sport gri, vestă din fâș neagră, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Boghicea, a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate