Neamț: Nu ești „bărbat” dacă nu faci scandal

0
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr din Secuieni, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 15 septembrie a.c., în timp ce tânărul din Secuieni se afla la locuința fratelui său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o cu un obiect tăietor-înțepător pe concubina acestuia, de 26 de ani, din Moldoveni. Ulterior, acesta ar fi ieșit în fața locuinței, unde ar fi adresat amenințări cu acte de violență tinerei în cauză și fratelui acesteia, de 16 ani, din Moldoveni, provocând indignarea persoanelor aflate în imediata apropiere.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști  pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate