NEAMȚ: Multă durere și întrebări care probabil nu-și vor găsi răspunsul: doi bărbați au părăsit această lume la câteva ore distanță

0

Ziua de ieri, 6 aprilie, a fost cu siguranță una încărcată de tristețe, neputință și deznădejde. Două persoane de 40 și respectiv 29 de ani au ales să părăsească această lume cu mult înainte de vreme. Potrivit unui comunicat transmis în această dimineață de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț este vorba despre 2 bărbați – unul din Săbăoani iar celălalt din Petricani.

Redăm în cele ce urmează comunicatul integral:

  • 06.04.2022, ora 09:57, Săbăoani, pacient sex masculin, 40 ani, diagnostic: găsit decedat prin spânzurare; pacientul a rămas la locul solicitării;
  • 06.04.2022, ora 18:11, Petricani, pacient sex masculin, 29 ani, diagnostic: găsit decedat prin spânzurare; pacientul a rămas la locul solicitării.

La ora redactării acestui articol nu se cunosc motivele din spatele acestor gesturi extreme.

Condoleanțe familiilor îndurerate!

Comunicat oficial IPJ Neamț:

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie, de 67 de ani, din Săbăoani, cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său în stare de inconștiență, în incinta locuinței.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat corpul unui bărbat, de 40 de ani.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

*****

Din primele verificări a reieșit că pe fondul unui conflict avut în urmă cu câteva zile cu concubina ar fi recurs la acest gest. S-a întocmit dosar penal pe ucidere din culpă (cazul din Petricani).

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate