NEAMȚ: Minor căutat de polițiști – Dacă aveți informații, apelați serviciul „112”

0
Foto: IPJ Neamț

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 14 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit.

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorul ZAMFIR MIHAI, de 14 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,56 m, greutate – 47 de kilograme, ochi căprui, păr șaten.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni de trening de culoare bleumarin, fiind încălţat cu adidaşi vișinii.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

UPDATE:

Minorul ZAMFIR MIHAI, de 14 ani, dispărut la data de 24 martie a.c., a revenit în centrul în care era instituționalizat.

La data de 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați de către personalul Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, cu privire la faptul că minorul ZAMFIR MIHAI, de 14 ani, dispărut la data de 24 martie a.c., a revenit în centru.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

arsene

cuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate