NEAMȚ: Maria, o fetiță cu Sindromul Down și probleme cardiace, are nevoie de ajutor

0

Maria este o micuță de 4 ani, din satul Mastacăn, comuna Borlești. Din păcate, fetița s-a născut cu Sindromul Down și, dacă asta nu era de ajuns, mai are și alte probleme de sănătate. Familia nu are posibilități financiare să întrețină așa cum ar trebui copilașii. Este vorba de 4 frați și o nepoțică, familia stă în chirie și trăiește dintr-un venit minim. Abia au ce pune pe masă.

Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț le-a făcut astăzi o vizită pentru a vedea condițiile în care Maria locuiește și ce e de făcut pentru starea ei de sănătate.

„Am zis să nu mai plâng! Am zis să fiu puternică și să îmi duc fiecare misiune la capăt! Azi, însa, Maria, o micuță de patru anișori cu Sindromul Down și alte probleme de sănătate m-a făcut să-mi plâng iar neputința-n pumni. Sunt patru frați și o nepoțică, stau în chirie, veniturile minime, abia se descurcă să aibă o pâine pe masă. Maria este bolnăvioară și cu inimioara, i-am făcut programare la Spitalul pentru Copii Marie Curie București. Marți, pe 23 aprilie, trebuie să fim la investigații la doamna doctor Cristina Filip, căreia îi mulțumesc infinit. Avem nevoie de transport la București, scutece numărul șase, hăinuțe, dar, cel mai urgent, un aragaz și o butelie. Maria este o micuță tare frumușică, m-a acaparat imediat cu veselia sa, mi-a șters lacrimile și mi-a spus să stau ,,opa” lânga ea. Dragii mei, haideți să o salvăm și pe Maria, împreună cu Dumnezeu, medici și voi am salvat atâtea vieți. A salva o viață este cea mai mare recunoștință adusă lui Dumnezeu.”, a declarat Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate