NEAMȚ: Mama a anunțat Poliția că i-a dispărut fiica. Dacă o vedeți, sunați la 112

0

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Postului de Poliție Săbăoani caută o tânără, de 19 ani, care a dispărut în seara de 26/27 iunie 2020.

La data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, despre faptul că, în seara de 26/27 iunie 2020, fiica sa BIŞOC ADINA ELENA, 19 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

Semnalmente:  înălţime – 1,73 m, greutate – 55 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, corpolență slabă.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care aceasta le purta la momentul dispariției

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ NEAMȚ

UPDATE:

Polițiștii au depistat minora de 19 ani, din localitatea Săbăoani, care în seara de 26/27 iunie 2020, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

La data de 29 iunie a.c., în urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani în colaborare cu cei ai Poliţiei oraşului Ţăndărei, a fost depistată tânăra de 19 ani, pe raza localității Țăndărei din județul Ialomița, la locuința unui bărbat de 48 de ani.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, tânăra s-a aflat pe raza aceleiași localități și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate