NEAMȚ: L-ați văzut? Copil dispărut de o săptămână

0

La data de 3 februarie, în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, de 40 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că, fiul său APĂVĂLOAIE ALIN MARIAN în vârstă de 13 ani, din Dochia, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 28 ianuarie a.c, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1. 50 m, greutate – 40 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, ten măsliniu.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de iarnă, model camuflaj de culoare verde cu maro și negru și pantaloni tip jeans de culoare albastru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dochia și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate