NEAMT INVEST S-A INECAT CU SCUIPAT

3

Cu multa valva, site-ul NeamtInvest anunta acum ceva timp ca va rupe internetul cu importanta sa. La inceput au fost pompate sume frumusele in promovare, dar cu timpul s-a dovedit ca acest site a fost creat doar pentru a scuipa inspre primarul de Piatra Neamt si inspre partidul din care face parte. Deoarece scopul site-ului nu a fost atins, finantarile au fost taiate, iar cei care se laudau ca „NEAMŢ INVEST îşi propune ca cel târziu în luna mai să înregistreze un trafic de minim 5.000 vizitatori unici/zi lucrătoare „, iata ca inregistreaza acum recorduri de sub 100 vizitatori pe zi.
Pacat ca au ingropat ideea acelui site in propriul lor scuipat.
Sincere condoleante proiectului Neamt Invest, un proiect gandit bine tehnic, dar ingropat de aerele jurnalistic-narcisiste.

Ochisor Ion

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. bocancea ioan spune

  as dori ca acest material sa ajunga la m.balint.cu respect ioan bocancea.
  In dimineata zilei de 11.10.2013 in baza unui contract de concesiune fals,4373/21.06.2013 incheiat intre Primaria Girov prin primarul Vasile Olaru si Avasiloaiei Ciprian,consilier local si fara sa se tina cont de contractul de concesiune 86/2006 incheiat intre Primaria Girov si Bocancea Ioan,Viceprimarul Sarion Florinel si consilierul local Ciprian Avasiloaiei au purces la demolarea unui filtru sanitar veterinar cu o valoare de 20.000 RON si a unui micro FNC dotat corespunzator cu o valoare de peste 50.000 RON,constructii situate pe terenul concesionat ce fac obiectul contractului de concesiune nr.86/2006.Pentru actiunea de distrugere si furt plus sechestrarea arhivelor a 2 societati aflate in insolventa am depus plangere penala pentru fiecare dintre faptasi.Aceasta demolare constituie dupa vocea oamenilor cea mai mare realizare a triadei Olaru-Sarion-Avasiloaiei.Fac precizarea ca impotriva acestora au mai fost dispuse atat la parchet cat si la DNA plangeri penale,iar actiunea din dimineata zilei de 11.10.2013 sper sa declanseze scanteia cercetarilor care va stopa abuzurile savarsite de functionarii statului din comuna Girov.Cu multumiri inginer Ioan Bocancea,administrator al societatii demolate!

  Va rog sa va uitati pe acest link:http://zch.ro/?p=32384

  1. bocancea ioan spune

   Dar va rog sa va uitati si pe aceasta:https://www.youtube.com/watch?v=qhh-2CCfBWU

   Cu respect Ioan Bocancea!

 2. decentul spune

  Aere jurnalistic-narcisiste aveti voi, care o sa sfarsiti inecati cu propria voastra voma! ca asta e tot ce produceti.

  ADMIN 🙂 Ador oamenii care pun pasiune in nervii lor 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate