NEAMȚ: Incendiu generalizat, în această dimineață – FOTO

0

Prin apel la 112, în jurul orei 05:18, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Ciurea, comuna Pâncești.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere de la Punctul de lucru Poienari și două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul SVSU Pâncești. Incendiul se manifesta generalizat la o la o anexă gospodărească și un adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la o anexă gospodărescă din imediata vecinătate. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. Au ars: – o anexă gospodărească și un adăpost pentru animale o suprafață de aproximativ 130 mp, – bunurile materiale aflate în anexele gospodărești, – 2 mc de cherestea, – 600 kg grâu, – un circular, – un motocultor, – o cositoare, – plante furajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate