NEAMȚ: Hoți de lemn, prinși în fapt. Confiscări, amenzi și dosare penale

1

În perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat, în județul Neamț, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării și circulației materialului lemnos.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat verificări la 3 operatori economici, aplicând 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, polițiștii au dispus confiscarea valorică a volumului de aproximativ 40 de metri cubi material lemnos de diferite esențe și sortimente, în valoare de peste 21.000 de lei.

Totodată, pe parcursul desfășurării acțiunii polițiștii au constatat 3 infracțiuni la Legea 46 din 2008 privind Codul Silvic.

La acțiuni, au participat specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian spune

    Nimicuri…… praf in ochi…..,trebuia din start opriti nu acuma cand banul vorbeste si orbeste.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate